A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальне некомерційне підприємство "Зарічненська багатопрофільна лікарня"
Зарічненської селищної ради Вараського району Рівненської області

Новини

Дорогі жінки!

Вітаємо Вас з Міжнародним жіночим днем 8 Березня – чудовим весняним святом ніжності і краси, милосердя і доброти, радості й любові!

10:29 08.03.2024

Закриття пологового відділення КНП «Зарічненська багатопрофільна лікарня»

Нещодавно на сторінках газети «Полісся» була опублікована інформація про закриття пологового відділення КНП «Зарічненська багатопрофільна лікарня». До редакції почали звертатися місцеві жителі, яким небайдужа доля пологового відділення у нашій лікарні. Текст одного з листів ми опублікуємо нижче. Тож цікава ваша думка, шановні читачі, стосовно закриття пологового відділення. І чи має місцева влада разом з депутатами всіх рівнів стояти осторонь цього процесу, чи навпаки докласти максимум зусиль для того, щоб у Зарічненській лікарні могли і надалі народжуватися маленькі українки і українці?

11:27 04.03.2024

Народження першого малюка в нашому закладі в новому 2024-му році !

Народження першого малюка в нашому закладі в новому 2024-му році - це радість! 01.01.2024 в Акушерсько-гінекологічному відділенні Зарічненської багатопрофільної лікарні народився хлопчик. Вітаємо щасливих батьків, зичимо маляткові здоров‘я і радіємо новонародженому диву! Дякуємо, що обрали наш заклад!

19:09 01.01.2024

Месалазин!

Для лікування виразкового коліту в КНП "Зарічненська багатопрофільна лікарня" пацiєнти можуть отримати БЕЗКОШТОВНО препарат «Месалазин». При потребі просимо звертатися до лікаря терапевта (поліклінічне відділення) кабінет №3 та №30 !

19:07 17.12.2023

Препарат для хворих на бронхіальну астму та обструктивний бронхіт !

В КНП "Зарічненська багатопрофільна лікарня" на БЕЗОПЛАТНІЙ основі для хворих на бронхіальну астму та обструктивний бронхіт можна отримати препарат «Сальбутамол аерозоль для інгаляцій» . Просимо звертатися за потреби до лікаря терапевта (поліклінічне відділення) кабінет №3 та №30 !

19:05 15.12.2023

​​​​​​​Відтепер вагітні жінки за власним бажанням можуть розпочати декретну відпустку !

Відтепер вагітні жінки за власним бажанням можуть розпочати декретну відпустку пізніше 30 тижня вагітності.  Як було раніше? Лікар з початком 30 тижня вагітності формував пацієнтці медичний висновок про тимчасову непрацездатність, і з цієї дати жінка мала йти у декретну відпустку. Вагітна могла продовжити працювати за бажанням, але кількість днів відпустки зменшувалася пропорційно до кількості днів, які вона працює. Крім того, зменшувався і розмір допомоги з вагітністю та пологами, оскільки він обумовлений фактичною тривалістю відпустки.  Як буде зараз? Вагітна жінка за власним бажанням зможе після 30 тижня вагітності визначити дату початку відпустки. Якщо жінка бажає почати відпустку з 30 тижня – додатково нічого робити буде не потрібно. Якщо ж вагітна висловить бажання продовжувати працювати – під час першого візиту до лікаря після початку 30 тижня вагітності вона має подати заяву лікареві, який веде її вагітність, із зазначенням дати, з якої має бути сформований МВТН. Якщо пологи стануться до зазначеної в заяві дати, МВТН буде сформований з дати пологів.  Детальніше тут: https://bit.ly/3N3wXdt

19:01 13.11.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора