A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальне некомерційне підприємство "Зарічненська багатопрофільна лікарня"
Зарічненської селищної ради Вараського району Рівненської області

Новини

Ментальне здоров’я!

В рамках реалізації Всеукраїнської програми ментального здоров’я «Ти як?», ініційованою першою леді України Оленою Зеленською, 10 жовтня 2023 року відмічається Всесвітній день ментального здоров’я.

18:59 10.10.2023

Громада у вишиванці!

Вишита українська сорочка здавна вважається символом здоров′я, краси, любові та щасливої долі. Для українців вишиванка є одним із символів нації, а візерунки на тканині мають особливе значення, в них закодовані певні символи, побажання та навіть молитви.

18:49 18.05.2023

Висловлюємо щиру подяку благодійному фонду "Україна для героїв"

Колектив КНП «Зарічненська багатопрофільна лікарня» висловлює щиру подяку благодійному фонду "Україна для героїв" Ukraine For Heroes за співпрацю в наданні необхідної медичної гуманітарної допомоги у вигляді функціональних ліжок які надані для відділення паліативної допомоги і вже використовуються за призначенням.

18:47 17.05.2023

Щиро вітаємо!

Щиро вітаємо із Міжнародним днем медичної сестри багаточисельний колектив сестер медичних нашого закладу та всіх, хто присвятив своє життя цій благородній професії. Ваша відданість дає можливість нашим пацієнтам відчувати турботу та надійний захист. Щодня ви проявляєте безмежне терпіння, співчуття, стійкість і душевну щедрість, поспішаєте на допомогу та нелегкою повсякденною працею охороняєте найбільші цінності, даровані нам – життя і здоров’я. Щиро зичимо вам тепла, душевної рівноваги, мирного неба над землею, над нашою рідною Україною, сімейного затишку та достатку. Божого благословення всім нам! Все буде УКРАЇНА!

18:45 12.05.2023

Христос Воскрес! Воістину Воскрес!

Прийміть найщиріші вітання з Днем Світлого Христового Воскресіння! Об’єднаймося у молитві за добро, справедливість, щасливе майбутнє! Нехай надія, радість супроводжують наші родини! Нехай вистачить сил, натхнення та наснаги для добрих справ,а дзвони Великодня принесуть благополуччя, добробут та мир Україні! Христос Воскрес! Воістину Воскрес!

18:42 16.04.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора