A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальне некомерційне підприємство "Зарічненська багатопрофільна лікарня"
Зарічненської селищної ради Вараського району Рівненської області

Уже 2 роки лютий…

Дата: 04.03.2024 11:12
Кількість переглядів: 4

Уже 2 роки лютий…

Саме 24 лютого 2022 року о 3:40 ранку Росія віроломно розпочала повномасштабне вторгнення на територію України. Сьогодні — друга річниця початку повномасштабного вторгнення. Жорстока війна забирає у нас найкращих людей та руйнує людські долі. Наші захисники і захисниці щодня роблять все можливе, щоб зовсім скоро в Україні пролунала пісня Перемоги.

Наш колектив намагався не залишатися осторонь і всіляко допомагав воїнам. За ці 2 роки нам вдалося зібрати на потреби ЗСУ 1 901 379 грн. За ці гроші ми змогли придбати 11 автомобілів, 2 тепловізори, 1 прилад нічного бачення, 2 генератори, двічі долучалися до збору на дрони, купували їжу, одяг, медикаменти, запчастини до автомобілів. Ми вдячні, що нас було почуто і багато людей та організацій долучалися до зборів та найбільша вдячність, звичайно, захисникам України.

Дорогі захисники , дозвольте щиро висловити вам свою глибоку вдячність за вашу неоціненну самопожертву та відданість у захисті нашої країни. Ваша невтомна праця та непохитна відвага є найбільшим скарбом для нашого народу. Ви — справжні герої, яких поважає весь український народ.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора