A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальне некомерційне підприємство "Зарічненська багатопрофільна лікарня"
Зарічненської селищної ради Вараського району Рівненської області

Новини

Встановлено кисневий генератор

5 жовтня 2022 року в комунальному некомерційному підприємстві «Зарічненська багатопрофільна лікарня» був ведений в експлуатацію кисневий генератор. Це комплекс обладнання, яке дозволяє видобувати значні обсяги очищеного кисню безпосередньо з навколишнього повітря та подавати його під необхідним тиском у мережу до госпітальних ліжок. Кисневий генератор був закуплений та встановлений за кошти державної субвенції по розподілу Міністерство охорони здоров'я України.

09:21 06.10.2022

До відома жителів Зарічненської територіальної громади!

Завдяки підтримці уряду, КНП "Зарічненська багатопрофільна лікарня" отримала систему GeneXpert,яка використовується для початкової діагностики дорослих і дітей з ознаками і симптомами легеневого туберкульозу (кашель більше 3-х тижнів,підвищення температури,схуднення). Для консультації та подальшого скерування на обстеження звертайтесь до свого сімейного лікаря. Бережіть своє здоров'я та здоров'я своїх близьких!

14:19 28.06.2022

Шановні сестри медичні!

 З нагоди Вашого професійного свята – Міжнародного Дня медичної сестри – прийміть щирі вітання та безмежну вдячність за Ваші чуйні серця, за врятовані життя,за повернуте здоров’я!

09:46 12.05.2022

Щиро дякуємо Міжнародному волонтерському логістичному центру « МАРЛОГ»

Щиро дякуємо Міжнародному волонтерському логістичному центру « МАРЛОГ» https://www.facebook.com/marlog.ukraine за надану гуманітарну допомогу комунальному некомерційному підприємству « Зарічненська багатопрофільна лікарня» Зарічненської селищної ради.

09:45 12.05.2022

ПРИВІТАННЯ З ДНЕМ МЕДИЧНОГО ПРАЦІВНИКА!

Шановні колеги! Прийміть наші найщиріші вітання з професійним святом – Днем медичного працівника! Бажаємо вам міцного здоров’я та плідної, наполегливої праці, натхнення та вагомих здобутків на ниві вітчизняної охорони здоров’я! Хай ваш високий професіоналізм, доброта, чуйність, відданість найгуманнішій у світі професії вселяє надію на впевненість у завтрашній день, дарує заслужену шану й авторитет! Глибоко вдячні вам за сумлінну працю, витримку і вміння дарувати людям радість життя! Родинного вам тепла, достатку, любові та сімейного благополуччя! З повагою! Адміністрація КНП "Зарічненська багатопрофільна лікарня"

22:53 19.06.2021

Бригадою лікарів проводився безкоштовний прийом!

4 червня до КНП" Зарічненська багатопрофільна лікарня" відбувся приїзд бригади лікарів з ДУ"Інститут Серця МОЗ України" м. Київ на чолі з кандидатом медичних наук, лікарем кардіохірургом вищої категорії, завідувачем відділення хірургічних методів лікування набутих вад серця Мокрик Ігорем Юрійовичом. 

19:16 04.06.2021

Дорогі діти! Шановні батьки!

Щиро вітаємо вас зі світлим та прекрасним святом – Міжнародним Днем захисту дітей! Дуже хочеться, щоб діти в усьому світі, щохвилини, щодня були радісними та щасливими. Адже дитинство – це пора сподівань та здійснення мрій. Немає більшого щастя у світі, аніж посмішки дитини. Піклування про підростаюче покоління, його майбутнє – головний обов’язок батьків, суспільства та держави. Врешті-решт, саме для цього всі ми живемо та працюємо. Бажаємо нашим маленьким землякам міцного здоров’я, добра, радості, щасливого дитинства, розуміння з боку батьків та сяючих посмішок!

11:48 01.06.2021

Шановні жителі Зарічненщини!

 До КНП «Зарічненська багатопрофільна лікарня» планується приїзд бригади кардіохірургів, з ІНСТИТУТУ СЕРЦЯ МОЗ УКРАЇНИ, для консультації та обстеження пацієнтів:

09:32 20.05.2021

20 травня у всьому світі святкують День травматолога

У цей святковий день ми приєднуємося до численних привітань на адресу лікарів травматологів та бажаємо їм міцного здоров’я, успіхів у їхній медичній практиці, сімейного щастя і більше посмішок, тому що коли ви усміхаєтеся кому-небудь, людина обов’язково усміхнеться вам у відповідь!

09:31 20.05.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора