A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальне некомерційне підприємство "Зарічненська багатопрофільна лікарня"
Зарічненської селищної ради Вараського району Рівненської області

Новини

Дорогі медпрацівники!

Протягом багатьох років у третю неділю червня медичні працівники відзначають своє професійне свято. День медичного працівника традиційно відзначають у нашій країні як свято людей, які присвятили себе благородній справі для збереження життя і здоров’я людей. Тому з нагоди Вашого професійного свята, висловлюємо особливу вдячність за Вашу щоденну виснажливу працю. Ви присвятили своє життя нелегкій та відповідальній, а водночас найгуманнішій і благородній професії. В будні і свята ви стоїте на сторожі життя та здоров’я людини. Ваш високий професіоналізм, чуйність і доброта приносять свої плоди у зміцненні здоров’я нашої нації. Скільки людей, завдяки вашим старанням, знову відчули щастя і радість повноцінного життя!

09:06 19.06.2020

Цілодобовий оперативний штаб протидії коронавірусу при Рівненській ОДА інформує❗️

Станом на ранок неділі 31 травня на Рівненщині зареєстровано 23 нових випадки захворювання на COVID-19. Захворювання реєструвались у: ▪️м. Рівне - 2; ▪️Сарненському районі - 13 (м. Сарни - 7, села Ясногірці - 3, Кам'яне-Случанське - 1, Тріскині - 1, Довге - 1); ▪️Гощанському районі - 2 (с. Бабин); ▪️Здолбунівському районі - 2 (м. Здолбунів, с. Здовбиця); ▪️Рівненському районі - 1 (с. Зоря); ▪️Зарічненському районі - 1 (смт Зарічне); ▪️Радивилівському районі - 1 (с. Бугаївка); ▪️Рокитнівському районі - 1 (с. Залав'я). Вік хворих від 10 до 82 років. Таким чином в Рівненській області наразі маємо 1733 випадки захворювання на коронавірусну хворобу. В роботі лабораторій області у неділю залишаються 175 зразків. Бажаю всім легкого дня і будьте здорові!

10:19 31.05.2020

Розсіяний склероз: діагноз, але не вирок

30 травня світова спільнота відзначає Міжнародний день розсіяного склерозу. Метою заходів, що проводяться у цей день, є інформування населення та громадськості про ознаки, поширеність та складність лікування цього захворювання, об’єднання зусиль національних та міжнародних організацій, зокрема, пацієнтських, у пошуку джерел фінансування та розв’язання проблем хворих на розсіяний склероз.

12:03 27.05.2020

Благодійна допомога від народного депутата України!

КНП "Зарічненська ЦРЛ" отримала благодійну допомогу від народного депутата України Віктора Ничипоровича Мялика маски, захисні окуляри,безконтактний термометр та захисний одяг. Дякуємо за допомогу та небайдужість!

18:24 15.05.2020

З ДНЕМ МЕДИЧНОЇ СЕСТРИ!

Щиро вітаємо вас із професійним святом, з Днем медичної сестри! Від усієї душі зичимо міцного здоров’я, успіхів у роботі, сімейних гараздів,щастя, благополуччя. Нехай ваша нелегка праця, яка повертає людям здоров’я, приносить радість та людське щастя.

11:24 12.05.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора