A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальне некомерційне підприємство "Зарічненська багатопрофільна лікарня"
Зарічненської селищної ради Вараського району Рівненської області

Новини

Електронні рецепти для отримання препаратів від епілепсії !

В Міжнародний день поінформованості про епілепсію, нагадуємо вам, що лікарі-невропатологи КНП "Зарічненська багатопрофільна лікарня" виписують електронні рецепти для отримання препаратів від епілепсії за програмою "Доступні ліки" ( вальпроєва кислота - Депакін, Вальпроком, Вінітел; кабамазепін - Мезакар, Фінлепсин; ламотриджин - Ланістор,Ламотрин,Епілептал).

18:37 15.02.2023

Поширені міфи про антибіотики

 Згідно з даними Центр громадського здоров’я України, майже 64% українців помилково вважають, що від гострих вірусних інфекційних захворювань та застуди можна вилікуватися антибіотиками, та купують їх без призначення лікаря. Такі хибні міркування призводять до того, що бактерії набувають стійкості до лікування, відповідно процес лікування від них стає довше та складніше.

18:35 14.02.2023

Електронний рецепт!

Раді повідомити, що лікарі-невропатологи КНП «Зарічненська багатопрофільна лікарня» виписують електронний рецепт на безкоштовне отримання (леводопа+карбідопа- «Наком», «Левоком», «Конфундус») препарату. Хвороба Паркінсона розвивається внаслідок відмирання нервових клітин у мозку. В результаті прогресування хвороби людина не може контролювати рухи як зазвичай. Проявляється тремором(тремтінням) кінцівок, порушенням координації рухів та ходи. Має прогресуючий характер,призупинити процес можливо за допомогою постійного прийому протипаркінсонічних лікарських засобів .

18:32 08.02.2023

Вітаємо всіх захисників і захисниць України

Вітаємо всіх захисників і захисниць України, які щодня роблять неймовірне та борються за нашу з вами перемогу! Хай віра українців оберігає вас від ворожої зброї, а любов до країни не вичерпується навіть у найскладніші миті! Дякуємо! Ми переможемо!

10:46 14.10.2022

Гарячі лінії

Нас не залякати та не здолати, але страшно буває всім — це нормально! Якщо ви потребуєте допомоги, звертайтеся за одним із номерів «гарячих ліній» психологічної підтримки:

09:28 11.10.2022

Хочемо трохи відзвітувати про зроблене станом на сьогодні

Уже сім місяців Україна, як єдиний злагоджений механізм, мужньо протистоїть повномасштабному вторгненню армії російської федерації. За цей час потреби наших захисників у підтримці з тилу тільки зростають, адже бойові дії стають усе більш запеклими та вимагають максимального матеріального й технічного забезпечення.

09:26 11.10.2022

З робочим візитом 5 жовтня 2022 року Міністр охорони здоровʼя Віктор Ляшко відвідав КНП «Зарічненська багатопрофільна лікарня».

З робочим візитом 5 жовтня 2022 року Міністр охорони здоровʼя Віктор Ляшко відвідав КНП «Зарічненська багатопрофільна лікарня». Метою зустрічі стало обговорення поточного стану організації та надання медичної допомоги мешканцям віддалених громад.

09:25 07.10.2022

Придбано та введено в експлуатацію дизельний генератор

Завдяки фінансовій підтримці Зарічненської та Локницької територіальних громад в КНП "Зарічненська багатопрофільна лікарня " придбано та введено в експлуатацію дизельний генератор потужністю 110 кВт, який повністю забезпечить потребу лікарні в електроенергії в критичних ситуаціях.

09:18 07.10.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора