A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальне некомерційне підприємство "Зарічненська багатопрофільна лікарня"
Зарічненської селищної ради Вараського району Рівненської області

1 березня — Всесвітній День імунітету!

Дата: 04.03.2024 11:25
Кількість переглядів: 4

1 березня — Всесвітній День імунітету! 💪🏻

А ви знали, що 80% діяльності імунної системи відбувається саме у кишківнику?

Тож, розпочнемо весну з укріплення свого здоровʼя !

А спочатку, розглянемо невеличкий ЧЕК-ЛИСТ: як підтримувати свій імунітет? 👇🏻

1. Фізичні навантаження (регулярна фізична активність може допомогти зменшити ризик захворювання та зміцнити імунну систему. Навіть невеликі заняття, такі як прогулянка, можуть мати позитивний вплив на здоров'я).

2. Збалансоване харчування (харчування, що багате на вітаміни та мінерали, може допомогти зміцнити імунну систему та зменшити ризик захворювання. Спробуйте включити до свого раціону багато фруктів, овочів, бобових, горіхів та інших корисних продуктів).

3. Уникнення стресу (стрес може мати негативний вплив на нашу імунну систему, тому важливо використовувати різні стратегії для зменшення його впливу. Наприклад, регулярні практики медитації, йоги або інші методи релаксації можуть допомогти знизити рівень стресу та підтримати здоров'я імунної системи).

4. Здоровий сон (не менше 7 годин на добу).

5. Вживання вітаміну D.

А ви дотримуєтесь цих порад? Тож, разом і дізнаємось 😀

✅ Залишайте у коментарях відповідні цифри з чек-листу, яких ви дотримуєтесь, або що б ще додали до цього списку.🧑🏻‍⚕‍Наші лікарі завжди наголошують на важливості профілактики та збереження здоров'я!

Завдяки правильній організації лікувального процесу, наші пацієнти можуть отримати необхідну допомогу та поради щодо зміцнення імунної системи та попередження захворювань.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора